Eramaja ehitus "võtmed kätte" meetodil.

Oleme sinu usaldusväärseks partneriks oma unelmate kodu rajamisel.
Meie moto on "Kui ehitada, siis nagu omale ja ainult väga hästi".

Eramaja ehitus "võtmed kätte" meetodil.

Eramaja ehitus on tavaliselt tellija jaoks suur ettevõtmine, mida rahastatakse pangalaenuga, mille tagasimaksmiseks kulub aastakümneid. Seetõttu on oluline, et maja valmiks vastavalt ootustele ja oleks ehitatud kvaliteetselt.

 

Oma uue kodu ehitamine võiks olla samasugune positiivne emotsioon kui esindusest uue autoga väljasõitmine või mõne endale seatud eesmärgi täitmine.

 

Kuid selleks, et ehitusprotsess sujuks ladusalt ja ilma närvikuluta, on mõistlik usaldada ehitamine ühe ettevõtte kätte, kes organiseerib, et kõik vajalikud toimingud enne ehitustööde algust, nende käigus ja maja valmides saaksid nõuetekohaselt ja kvaliteetselt tehtud. 

 

Oleme võtnud eesmärgiks olla oma kliendile läbipaistev, abivalmis ja kindlameelne koostööpartner, kes on kliendi teejuht ja “ihukaitsja”, kes aitab tal liigelda läbi kirju ehitusmaailma oma unelmate koduni. 

 

Teeme suure osa töödest ise — meil on selle jaoks olemas kvaliteetne tööjõud, kompetents ja 20 aastat kogemust. Eramaja ehitus vajab eritöödeks kogenud spetsialiste, nende tööde jaoks on meil olemas pikaajalised koostööpartnerid, kelle töökvaliteedis oleme enam kui kindlad. 

 

Tehes meiega koostööd võid olla kindel, et sinu kodu valmib just selline nagu sa soovisid — või ehk isegi parem — ning võid õhtuti magama minna mõttega, et sinu tulevane kodu valmib tempokalt ja kvaliteetselt ning seda kogenud töömeeste ja ehitusjuhi valvsa pilgu all. 

Oleme sinu usaldusväärne koostööpartner algusest lõpuni.

Võta meiega ühendust!

    Kutsetunnistused ja sertifikaadid

    Ehitusjuht tase 6

    Ehitusjuht tase 6 viib läbi ehitustöid, korraldab koostööd ja teostab kvaliteedikontrolli. Tema õlgadele langeb väga palju vastutust. 

     

    Eramaju ehitavates ettevõtetes tavaliselt sellise pädevusega inimest ei ole ning seda teenust ostetakse sisse. Meil on aga see kompetents olemas.

    EU vastutussertifikaat

    Euroopa Liidu väljastatud vastutusseretifikaat on ettevõttele väljastatud tunnustus, mille alusel võivad kliendid olla veendunud, et tegu on usaldusväärse ettevõttega.


    Meie tublit tööd ja järjepidevaid pingutusi on märgatud ning meile on seda sertifikaati väljastatud 2015. aastast alates.